Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Περίεργα

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 14:01

Τέλος το χαρτί υγείας στην Κίνα

Τέλος στις σπατάλες λέει η κινεζική κυβέρνηση, και το πήρε στα σοβαρά. Την ώρα που εδώ κόβουμε συντάξεις και μισθούς, οι κινέζοι θα εξοικονομήσουν 1,2 εκατομμύρια δολάρια το μήνα, από το χαρτί υγείας. Στις δημόσιες τουαλέτες τοποθετήθηκε διανομέας χαρτιού υγείας με αναγνώριση προσώπου για την αντιμετώπιση και των κλοπών χαρτιού. 

Η Σοφία Μαριόλα βρίσκεται ξανά στη Νέα Υόρκη κοντά στον αγαπημένο της Στράτο Τζώρτζογλου! Το ζευγάρι απολαμβάνει την πόλη της Νέας Υόρκης αλλά και τον έρωτά του και δε χορταίνει ο ένας τον άλλο. Ο Στράτος μάλιστα έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες πρόταση γάμου στη νεαρή σύντροφό του και εκείνη βέβαια, την έχει αποδεχθεί με χαρά!

Ο νέος μεγάλος τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ από τη Θεσσαλονίκη, που για τα πάντα στη ζωή του ακολουθεί τον αριθμό 7, κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Χρυσά 7αρια».

Όχι παιδιά δεν σας κάνουμε πλάκα!

Τα παιχνίδια "Μουστάκας" πουλάνε μάσκα με το πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη για τις απόκριες! Αν θέλετε να την αγοράσετε; 3 ευρουλάκια και είναι δική σας!

Τα ταξίδια στον χρόνο πάντα μάγευαν την ανθρωπότητα και η επιστημονική φαντασία φαίνεται πως έχει εξαντλήσει το θέμα.

 

Όχι όμως επαρκώς, γι’ αυτό και υπάρχει χώρος για τον Βρετανό William Taylor να μοιραστεί τις δικές του ιστορίες. Ή καλύτερα εμπειρίες, μιας και μας λέει πως έχει επισκεφτεί το μέλλον αρκετές φορές.

Σελίδα 1 από 180