Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Φύση

Τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Απριλίου θα πέσει η πρώτη ανοιξιάτικη βροχή αστεριών. Οι Λυρίδες θα κορυφωθούν στον ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, στο οποίο ανήκει και η Ελλάδα. Οι διάττοντες αστέρες θα είναι ορατοί έως τις 25 του μήνα, εφόσον ο καιρός επιτρέψει τις νυχτερινές παρατηρήσεις.

Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο αφιλόξενους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα...σύμφωνα με ειδικούς, όμως, η Αφροδίτη θα μπορούσε να φιλοξενήσει τη ζωή ενός είδους!

Η άνοιξη κατέφτασε και οι παραλίες που θα φιλοξενήσουν τα καλοκαιρινά μας μπάνια αρχίζουν να στριφογυρίζουν σιγά-σιγά στο μυαλό όλων. Κάποιες από αυτές, όμως, συγκεντρώνουν παγκοσμίως τα βλέμματα, αφού βρίσκονται ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο Tripadvisor και με δημοσίευμα του naftemporiki.gr.

Από τις 12 Φεβρουαρίου, μια τεράστια ηλιακή καταιγίδα ταξιδεύει στο διάστημα με στόχο την Γη, την οποία αναμένεται να «χτυπήσει» την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ένα τεράστιο κομμάτι Γης, βάθους άνω των 100 μέτρων, έχει εξαφανιστεί κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό κι οι επιστήμονες ίσως βρίσκονται κοντά στη λύση του αινίγματος.

Σελίδα 1 από 23

 

roumpos2

paulidisHome1