Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Nightlife

Αλλο ένα επεισόδιο, δυστυχώς λυπηρό κι αυτό, προστέθηκε χθες στην κρίση που περνάνε οι σχέσεις ανάμεσα στον Καρναβαλικό φορέα και τα πληρώματα. Οταν εκπρόσωποι των δεύτερων πήγαν χθες στη συνάντηση με τη διοίκηση του φορέα προκειμένου να ενημερωθούν για τη σειρά της παρέλασης, τους ανακοινώθηκε ότι μετακινούνται πολλές θέσεις πιο πίσω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με το επιχείρημα ότι φέτος μέτρησε περισσότερο στη βαθμολογία η συμμετοχή στον Κρυμμένο Θησαυρό του Δήμου Πατρέων.

Πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις για το 6ο Καλαματιανό καρναβάλι, από την παρασκευή έως και την καθαρά Δευτέρα.

To “On line” kalamatas μας ενημερώνει πως την Παρασκευή θα παραμείνει ανοιχτό όλη την ημέρα και μας προσκαλεί και το Σαββάτο έως και τις 18:00 το απόγευμα σε ένα 2ημερο Bazaar εκπτώσεων έως και 70% σε γυναικεία ένδυση.

  Αρκετοί ντόπιοι αλλά και τουρίστες συμμετέχουν στο καλαματιανό καρναβάλι που γίνετε ακόμα μεγαλύτερο μετά και την προσθήκη της σχολής χορού the Dance Club kalamatas στο γκρουπ 1.

Η μεγαλύτερη σχόλη χορού της Καλαμάτας, με περισσότερα από 480 μέλη, μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό σε εκπλήξεις με parties, special events,, δραστηριότητες, παιχνίδια και… εκδρομές ναι καλά ακούσατε…

Σελίδα 1 από 62