Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Events

Εθελοντική Αιμοδοσία συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας "Ξαναρχί-ΖΩ", ο Σύλλογος Φίλων Δικτύου Ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μεσσηνίας και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Καλαμάτας, για την ενίσχυση της «Τράπεζας Αίματος Αλληλεγγύης», την οποία έχουν ιδρύσει και στηρίζουν.

Ένα ανεπανάληπτο  Χριστουγεννιάτικο  show με τον τίτλο  “Απόψε στολίζονται ψυχές”.θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο χώρο Βιολογικών Προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας.

    Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, τα εγκαίνια του Μαγικού Σταθμού,  σε έναν χώρο μαγικό... και συγκεκριμένα στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στην πόλη της Καλαμάτας.

Σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό... και συγκεκριμένα στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στην πόλη της Καλαμάτας άνοιξε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου , Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΌΣ, ενώ σήμερα  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ΜΑΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Διαχρονικής Μελέτης της Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας «Νίκος Καρούζος», για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, με θεματική ενότητα:

Σελίδα 1 από 119