Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

roumpos2

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 19:13

Τ.Ο. ΝΔ Καλαμάτας: Αήθης επίθεση του Υπουργού Πάνου Καμμένου, βάλει κατά της Μεσσηνίας ολόκληρης.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοτική Οργάνωση Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας μέσω της προέδρου της Αγγελικής Π. Σκλήκα, σχετικά με πρόσφατη τοποθέτηση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου και τις αιχμές εναντίων του Βουλευτή του Νομού Μεσσηνιας και πρώην Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην εκπομπή «Αυτοψία» της περασμένης Τρίτης.

Αναλυτικά:

Σε μια χρονική περίοδο που η χώρα ζει δραματικές ώρες και βιώνει γεγονότα που υποθηκεύουν το μέλλον όχι μόνο των παιδιών μας αλλά και των επερχόμενων γενεών, δυστυχώς αυτοί που κρατάνε την τύχη του Έθνους στα χέρια τους προσπαθούν να επιβεβαιώσουν το κλίμα ανασφάλειας που τους διακατέχει αλλά και να ρίξουν ευθύνες σε πρόσωπα που δίνουν τη δική τους μαρτυρία και το δικό τους στίγμα στην κοινωνία.

Με θλίψη παρακολουθήσαμε την εκπομπή «Αυτοψία» της περασμένης Τρίτης και είδαμε τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Πάνο Καμμένο, ως άλλον «Πλανητάρχη» τύπου Τράμπ… ως άλλον «Σουλτάνο» τύπου Ερντογάν, σε ένα υπερπολυτελές γραφείο(!!!) ….να βάλει κατά του συντοπίτη μας και Βουλευτή του Νομού μας, του π. Προέδρου του κόμματός μας και του ανθρώπου που ως Πρωθυπουργός έβαλε τα ιδανικά και το μέλλον του Έθνους πάνω από το οποιοδήποτε συμφέρον  και πάνω από τη θέση του , του Αντώνη Σαμαρά. Και ως εδώ θα μπορούσαμε να δεχθούμε την αήθη αυτή επίθεση ως μια δήθεν «πολιτική» θέση. Όμως, βλέποντας την ακόμη πιο αήθη επίθεση του Υπουργού κατά του Πνευματικού μας Πατέρα και Ηγέτη του Μητροπολίτη Μεσσηνίας    κ. Χρυσοστόμου, δεν μπορούμε παρά να είμαστε βέβαιοι πως ο Υπουργός δεν βάλει μόνο κατά των προσώπων αλλά τελικά βάλει κατά της Μεσσηνίας ολόκληρης.

Ως μέλη της Νέας Δημοκρατίας και ως πολίτες αυτής της τοπικής κοινωνίας εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας και την μη ανοχή μας σε τέτοιου είδους «πολιτικές» απόψεις και θέσεις.

 

Η Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Καλαμάτας

Αγγελική Π. Σκλήκα

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

 

 

roumpos2

paulidisHome1