Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

 

Πολιτικά

Είναι πλέον φανερό ότι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει τα πάντα για να βγάλει Ρωμαϊκό και ξένο, το ελληνικότατο μνημείο της «Αμφίπολης».

Φωτογραφίες που δείχνουν το υπόγειο του μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζένου» έδωσε στην δημοσιότητα η ΠΟΕΔΗΝ μετά τον εντοπισμού ύποπτου βακτηρίου στο χώρο.

Σημαντικές επαφές με παράγοντες της ομογένειας στην Ουάσινγκτον, είχε ο σύμβουλος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Ευτύχιος Δαμηλάκης στην Αμερική. Ο κ. Δαμηλάκης την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου επισκέφθηκε τα γραφεία του (AHI) στην Ουάσινγκτον και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου κ. Νίκο Λαρυγγάκη, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τους ομογενείς μας.

O Πρωθυπουργός επιστρέφει από τις ΗΠΑ με τις βαλίτσες άδειες, αφού τα πιο σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως τα θέματα της άμυνας, της ασφάλειας και της αντιμετώπισης της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης δεν υπήρχαν στην ατζέντα των συζητήσεων του με τον ‘’πλανητάρχη’’.

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε (17.10) τα αναθεωρημένα στοιχεία του Α.Ε.Π. για το 2016.

Σελίδα 1 από 242