Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

Οικονομικά

Μία απίστευτη -ειδικά για τις μέρες μας- ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελβετία, καθώς άγνωστοι -μέχρι στιγμής- πέταξαν 100.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500 στην τουαλέτα μίας τράπεζας και τριών παρακείμενων εστιατορίων, στέλνοντας αργότερα τον δικηγόρο τους προκειμένου να αποζημιώσει τις επιχειρήσεις για τις ζημιές που υπέστησαν!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το νέο σύστημα κλήρωσης αποδείξεων που θα θέσει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να τονωθούν οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα και να αντιμετωπισθεί πιο αποτελεσματικά η φοροδιαφυγή.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες η λοταρία με τις αποδείξεις πληρωμών με πλαστικό χρήμα εκτιμάται ότι έπειτα από αρκετές αναβολές θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Κόβοντας μερικές από τις συνήθειές σου, μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα και να ανασάνει το καημένο το πορτοφολάκι σου!

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 10:33

Πωλητήριο και γρήγορα... για τη Cyta Ελλάδος

Με ταχύτατες διαδικασίες αναμένεται να "τρέξει" η πώληση της πώλησης της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας Cyta Ελλάδος από τη μητρική Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ - CYTA).

Με τις νέες ρυθμίσεις που πρόκειται να κατατεθούν για τους οικιστές των εργατικών κατοικιών, μέσα στο μήνα, ολοκληρώνεται το πλέγμα των παρεμβάσεων που ξεκίνησε να υλοποιείται πρόσφατα από το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ, για την ανακούφιση δεκάδων χιλιάδων ιδιοκτητών και οικιστών του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).

Σελίδα 1 από 113